Hovedsiden
Instruktørene
Standardkurs
Spesialkurs
Kortkurs og temakvelder
Kursoppstart
Kontakt
Våre øyeblikk
Priser
Referanser
Påmelding
Påmelding spesialkurs

Kontakt:
Fritidshunden
Tlf. 90824567

TRINE SUNDHAGEN
Trine driver fritidshunden.
Hun fikk sin første egne hund som femtenåring. Siden den gang har hun bare blitt mer og mer nysgjerrig
Les mer..
 
MONIKA NAVJORD JOHANSEN

Monika har fra høsten 2005 deltatt på instruktør kurset til Din Beste Venn. Hun avsluttet dette med eksamen i juni 2006. I tillegg har hun vært hjelpe-instruktør hos Trine ett år. Monika besto eksamen på hundefag linjen på Høyskolen i Nord-Trøndelag våren 2008. Sommeren 2009 deltok hun på spor/spesialsøk hos HundCampus i Sverige samt Sats kurs hos Hund i Fokus med Kayce Cover.


Les mer..
 
GEIR ANDRÉ ROMMEN

Geir har to hunder. En Border Collie og en Belgisk Fårehund, Tervuren. Han er oppriktig interessert i trening av hund samt konkurranser.

Les mer..
 
NINA LEIROS

Nina Leiros er vår Freestyle og Rally Lydighets ansvarlig. Hun har også ansvar for kortkurskveldene våre. De foregår en gang hver uke og er åpen for alle med en hund i heimen. Det er en variert "meny". Følg med på facebooksiden vår om du vil være med.

Nina har sin instruktør utdanning fra Din Beste Venn samt Hundefag på Høyskolen i Nord Trøndelag hvor hun besto eksamen våren 2008. Sommeren 2009 deltok hun på et Sats kurs hos Hund i Fokus med Kayce Cover. Nina har også tatt klikekrtrener-utdannelse hos Canis. Ellers er hun en "kursjunkie", og elsker å holde seg oppdatert på det hundefaglige med diverse kurs og seminarer. 

Sommeren 2011 kom Vito hjem til Nina. En sort labrador med jakt i blodet. Nina og Vito ble godkjent redningshundekvipasje sommeren 2014.


Les mer..
 
BERIT NILSEN

Berit skal drive Fritidshunden avd Hvaler som starter opp i september 2010. Hun har hatt hund som sin store lidenskap siden 1985, da hun fikk sin første hund, en Papillon. De ble Norgesmestere i 1990. Har siden det drevet aktivt med lydighet og Agility.

Har fungert som instruktør i 22 år inne lydighet og Agility. Det er Agilityen som står hennes hjerte nærmest, og hun konkurrerer den dag i dag med sine 2 hunder, Papillonen Merlin på 6 år og Era på 3 som er en Lancashire Heeler. Det har blitt mang kurs oppgjennom årene både som deltaker og som instruktør. Det er viktig å holde seg oppdatert og følge med på utviklingen. Det viktigste er å ha det gøy med hunden din.


Les mer..
 

2018 Copyright (c) Fritidshunden